Coming Up

AANKOMENDE EVENEMENTEN
Triënnale Brugge - 19 april tot 1 september.Twaalf (inter)nationale kunstenaars en architecten zijn voor TRIBRU24 uitgenodigd om na te denken over de stad van morgen. Aan de hand van tijdelijke kunst- en architectuuringrepen reflecteren ze over nieuwe vormen van (her)gebruik en zoeken ze schoonheid in wat veelal over het hoofd wordt gezien.

© Bangkok Project Studio 

Stoomtreinfestival in Maldegem. Zaterdag 4 en zondag 5 mei. Programma (voorlopig).

Foto: Stoomcentrum Maldegem

Brugge - 25 augustus. De Gouden Boomstoet vertelt het verhaal van de geschiedenis van Brugge en het graafschap Vlaanderen. Ook in deze editie zullen de feestelijkheden rond het huwelijk van Margaretha van York en Karel de Stoute uit 1468 centraal staan. Na zeven jaar is de Gouden Boomstoet terug, in een vernieuwde vorm, om te schitteren als nooit tevoren! 

Foto:  goudenboomstoet.be

Maldegem jaarlijks 2e zondag van september.Canadese-Poolse-Britse herdenkingsplechtigheidHet gemeentebestuur brengt naar jaarlijkse traditie hulde aan de tijdens WO 2 gesneuvelde militairen die begraven liggen op het CWGC Adegem Canadian War Cemetry. Dit gebeurt steeds in aanwezigheid van de Britse, Canadese en Poolse ambassadeurs of hun vertegenwoordigers, verschillende oud-strijders en vaderlandslievende verenigingen.

Foto www.maldegem.be